Η εταιρεία - Γερανοί | Ειδικές Μεταφορές | Ρυμουλκά | Ανυψώσεις | Μπίντας - Bintas

Bintas | Γερανοί - Ειδικές Μεταφορές
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ: +30 23510 25689
facebook bintas
Instagram bintas
ΕΝ | GR
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
Η εταιρεία "ΜΠΙΝΤΑΣ" από την ημέρα της ίδρυσης της (1981) δραστηριοποιούνταν στον τομέα της οδικής βοήθειας και βαθμηδόν επεκτάθηκε στις μεταφορές μεγάλων βαρέων οχημάτων, στις ειδικές μεταφορές και τις ανυψώσεις.

Στον ιδιόκτητο στόλο μας συγκαταλέγονται ειδικά μεταφορικά οχήματα και ανυψωτικά μηχανήματα ακριβείας, ώστε σήμερα να αριθμεί 44 μικρά και μεγάλα οχήματα και ανυψωτικά μηχανήματα με συνέπεια να καλύπτει όλη τη γκάμα συναφών εργασιών.

Η εταιρεία πλαισιώνεται από έμπειρα και ικανά στελέχη με πολυετή πείρα, έμπειρους επαγγελματίες χειριστές και οδηγούς, κατόχους όλων των νόμιμων πτυχίων και αδειών, κατάλληλα εκπαιδευμένοι για την διεκπεραίωση των εργασιών που απαιτούν υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

Στόχος μας είναι οι ασφαλείς υπηρεσίες, η οικονομία και το σύντομο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης.

Στη σημερινή μορφή της επιχείρησης συνέβαλλε σημαντικά η ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού για την εκπλήρωση οποιασδήποτε ανάγκης σχετική με την ειδική μεταφορά και την ανύψωση συγκροτημάτων.

Σήμερα, με πείρα 32 χρόνων, η εταιρεία με το σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει και το ανθρώπινο στελεχιακό δυναμικό της, έχει τη δυνατότητα να αναλάβει πάσης φύσεως έργα στον τομέα των ειδικών μεταφορών, ανυψώσεων, ρυμουλκήσεων βαρέων οχημάτων με σύγχρονου τύπου ειδικά οχήματα, μοναδικά στην Ελλάδα.
3ο χλμ. Κατερίνης-Λάρισας
60100 Κατερίνη
info@bintas.gr
τηλ. +30 23510 25689
τηλ./fax +30 23510 20819
κιν. +30 6973 239 224
κιν. +30 6978 897 181
INFO
QUICK LINKS
CONTACT
Παρακαλούμε αφήστε το μήνυμα ή την ερώτηση σας συμπληρώνοντας τη διπλανή φόρμα.
Παρακαλούμε αφήστε το μήνυμα ή την ερώτηση σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού